fredag, september 01, 2006

Disco Ball Night

Jag har hittat en ny blogg. Vi är från samma stad och goda bekanta, men jag hade inte den blekaste om att han bloggade. Bra skriver han också. Hälsa på honom vetja!

http://discoballnight.blogspot.com/

På tal om Nyköping (staden vi kommer ifrån alltså) så har något lökigt eventföretag skickat en klassfestinbjudan till mig. Finns det något som talar för att jag borde gå?

5 kommentarer:

ania sa...

det som talar för är att du bara måste gå dit och titta på allas looks och lyssna på deras livshistorier, för att kunna jämföra med dig själv och (förhoppningsvis) känna dig nöjd efteråt.

padam padam sa...

hahaha JAAA du måste gå. om det blir hälften så bra som i vilken film som helst så är det värt det även om det innebär att du gör bort dig/bryter ett ben/förlorar eventuella gamla vänner. /a

Anonym sa...

åhh, disco handball night! äta godis, dansa tryckare och ragga på mediokra handbollspelare från släbro är livet! eller alltså var, i femman.

H sa...

reunions kan faktiskt vara av godo... man kan upptäcka att de man inte hade något gemensamt med då har man nu och vice versa...eller kan man bara bli full och hångla upp nån..

Bolivar sa...

Haha. Tack för stödet, men jag tror inte att ni har lyckats övertala mig. Min mamma var mindre subtil. Hon såg till att inbjudan låg framför mig i princip hela helgen.