onsdag, juni 07, 2006

Criminalize it!

Det borde ju inte ens behöva diskuteras. Ingen ifrågasätter det etiska i att en knarklangare straffas hårdare än pundaren på plattan när en sil byter händer. I relationen torsk-prostituerad verkar den prostituerade vara själva silen, eftersom de enda som straffas är den eventuelle hallicken och torsken. Horan går fri, eftersom hon gör det hon gör på grund av ett odefinierat lidande och en förutsatt skam. Skitsnack säger jag. Det finns arslen till det mesta här i världen. Till och med arslen som säljer sina arslen och jag är inte den som gör skillnad på folk och folk. Dessutom är det jävligt ineffektivt att ha den lagstiftning vi har idag. Som att låta Pusher Street i Christiania hålla öppet dygnet runt men plocka var 100:e besökare som kom dit. Nog fan skulle jag försöka smyga in i ett obevakat ögonblick. Nej helt om säger Bolivar. Dags att rensa upp bland både horor och de golddiggers som bara moonshinar lite som fnask.

Det gör vi enklast genom att göra det kriminellt att sälja sitt arsle. Kontanter och kapitalvaror ska vara brottsligt att ta emot i samband med sexuellt umgänge. Hallickar skulle få ett helvete eftersom deras handelsvaror åkte in och ut från kåken hela tiden. De skulle antagligen tröttna och börja koka crack istället. Guldgrävarbrudarna skulle få nöja sig med middagar. Om de försökte sig på en fuling kan ju gubbarna alltid anmäla i efterhand, med gott om bevis. Torskarna skulle bli omilt behandlade av nojiga fnask och de glamorösa lägenhetsbordellerna skulle snabbt flyttas ut i Kolmårdsskogarna. Snuten skulle få en mer human arbetsbörda eftersom torskarna är så oändligt mycket fler än hororna. På hela taget vore det strålande att kriminalisera själva försäljningen.

Dessutom skulle det ju innebära att man erkänner kvinnorna som subjekt med egna viljor och agendor. Who can argue with that?

Inga kommentarer: