fredag, oktober 13, 2006

Om Goesta och Gazebo gör så gör jag. Utan eftertanke.

FOUR JOBS YOU'VE HAD IN YOUR LIFE
1. Brevbärare
2. Telefonförsäljare
3. Account Manager
4. Mediasäljare

FOUR MOVIES YOU COULD WATCH OVER AND OVER
1. Old School
2. The Big Lebowski
3. Brewsters Miljoner
4. Nightmare Before Christmas

FOUR CITIES YOU'VE LIVED IN:
1. Nyköping
2. Stockholm
3. Växjö
4. Hilversum

FOUR TV SHOWS YOU LOVE TO WATCH
1. Entourage
2. Fox & Friends
3. Project Runway
4. Idol

FOUR PLACES YOU'VE BEEN ON VACATION:
1. Paris
2. London
3. Warszawa
4. Antwerpen

FOUR WEBSITES YOU VISIT DAILY:
1. Davey D
2. Ania
3. Donnie Donut
4. Blogg Bolivar

FOUR OF YOUR FAVORITE FOODS:
1. Quornfärs och spagetti
2. Pastasallad m. äpplen, osttärningar, sparris och creme fraiche
3. Kantarellcrepes
4. Davids rotfruktssoppor

FOUR SCHOOLS YOU'VE ATTENDED
1. Kungsgårdsskolan
2. Kulturama
3. Stockholms Universitet
4. Växjö Universitet

FOUR THINGS IN YOUR ROOM:
1. Jordglob
2. Kablage
3. Böcker om saker som har hänt
4. Smutsiga strumpor

FOUR THINGS YOU ARE WEARING RIGHT NOW:
1. Svart White Space-tröja
2. Svarta Etienne Ozeki-jeans
3. Grå och blå Umbro-skor
4. Lila sjal

FOUR PLACES I'D RATHER BE RIGHT NOW:
1. I sängen
2.På väg
3. På fest
4. På markplan

4 kommentarer:

Stockholm Grand Cru sa...

den här pastasalladen, hur gör man den?

Bolivar sa...

Till 4 pers:

1 paket Penne-pasta
4 gröna äpplen
1 burk sparris
ca 250g herrgårdsost
5dl creme fraiche
lite färsk dill
lite chilisås


Tärna äpplena och osten, gärna i lika stora bitar så blir det lite surprise om det är ost eller äpple man biter i när man äter salladen. Finhacka dillen. Hacka sparrisen. Koka pastan och spola den i kallvatten tills den är kall.

Rör ner allting i en stor bunke ihop med creme fraichen och typ 2-3 msk chilisås. Låt den stå någon timme och dra om du kan vänta med att äta den. Den är nästan allra godast dagen efter.

Enjoy!

Anonym sa...

fox & friends.. otippat

Jenny sa...

Vafaen... har allaalla pluggat i Växjö?