onsdag, februari 08, 2006

rättshaverist javisst!

Nu knakar det i fogarna på snart sagt varje myt som är i omlopp. Förintelsen, feminismen, scientologin, Stalin, det kalla kriget, Raol Wallenberg, LO och A-pressen, galnako och mulochklöv, drottning Silvia, Estonia, finska skidåkardopingen. Det är trängsel i TV-soffor och i paneler. DN-debatt svämmar över. Säg helt kort vad du kände, hur du reagerade. Välkomna hit och tack för att ni kom. För mig står det tabubelagda mordet på Olof Palme hela tiden i centrum.

Scientologikyrkan dyker upp i Sverige i samband med några uppmärksammade rättsfall, främst mordet på Olof Palme.

Finns det amerikanska intressen bakom mordet på Olof Palme? Mordet hade stora likheter med mordet på president John F Kennedy 1963. Några tankeställare fick vi i Oliver Stones film JFK, men knappast någon klarhet. Vi bör komma ihåg att regissören är scientolog.

På ett Rotarymöte som jag hade blivit inbjuden till i Strömstad blev jag bekant med en tyska som var dotter till en ubåtsamiral från Första världskriget. Hon hade varit gift med en norrman, och hon hörde också till dem som fick tillfälle att följa med de vita bussarna ut ur Tyskland. Hon var mycket intresserad av min analys av Palmemordet, och hon sa om befolkningen i norra Bohuslän att de inte var i stånd att fatta att en kvinna kunde skjuta sin man av kärlek.

Saxat ur www.nationalmordet.nu

Inga kommentarer: